Rondreis Botswana

Rondreis Botswana? Reisinformatie voor een Botswana vakantie, Botswana rondreizen of individuele rondreis naar Botswana.

HoofdstadGaborone Vlag van Botswana
LiggingZuidelijk Afrika
Oppervlakte581.730 kmĀ² (14 maal Nederland)
Inwoners1.750.000
TaalEngels

Botswana, land van wilde dieren en verschillende landschappen

BotswanaBotswana is het perfecte land voor iedereen die op zoek is naar ongerepte natuur. Heel het land is eigenlijk een groot nationaal park. Maar dan wel een park met verschillende typen landschappen: droge woestijn, groene delta’s en hoge zandduinen wisselen elkaar af. Het mooiste van Botswana zijn de wilde dieren en de vogels. Het is heel bijzonder om op safari te gaan in een land dat nog niet helemaal platgelopen wordt door toeristen. Je krijgt in Botswana de kans om meer dan duizend soorten vogels en honderdzestig verschillende soorten zoogdieren in hun natuurlijke leefomgeving te zien. Uniek!Reisverhalen Botswana

Bekijk reisverhalen Botswana voor vele reisverhalen, reisverslagen en ervaringen van reizigers in Botswana. Zelf een reis weblog bijhouden kan natuurlijk ook. Een eigen reisdagboek is een prima manier om ervaringen te delen tijdens een rondreis in Botswana.


Meer reisinformatie over Botswana

Bekijk de onderstaande links voor meer landeninformatie, tips en ervaringen van Botswana.
Landeninformatie Botswana
Botswana Vakantie Wijzer


home | sitemap | disclaimer | over ons | last-minutes | rondreis
Copyright © 2006 - 2024 Travelmonkey. All rights reserved. | Ec2