Rondreis Tanzania

Rondreis Tanzania? Reisinformatie voor een Tanzania vakantie, Tanzania rondreizen of individuele rondreis naar Tanzania.

HoofdstadDodoma Vlag van Tanzania
LiggingOost-Afrika
Oppervlakte945.087 km2
Inwoners40.213.162
TaalSwahili

Tanzania, land van natuurparken en migrerende dieren

TanzaniaTanzania lijkt wel in een ander universum te liggen: de politieke spanningen die veel Afrikaanse landen plagen, zijn hier vrijwel afwezig. En ondanks de toename van het toerisme, blijven de bewoners oprecht geïnteresseerd in bezoekers.  Die komen vaak vooral voor de wereldberoemde Serengeti, waar je ieder najaar de migratie van honderdduizenden dieren kunt meemaken, die vluchten voor de droogte. Maar de Serengeti is pas het begin. Ook rond de Ngorongoro-krater vind je veel dieren die je vaak van dichtbij kunt bekijken. Bovendien kun je in dit land de hoogste berg van Afrika beklimmen, de uitgedoofde vulkaan Kilimanjaro (5895 meter). Moe van alle inspanningen? Tanzania heeft óók nog een paar tropische eilanden voor de kust waar je heerlijk kunt uitrusten.Reisverhalen Tanzania

Bekijk reisverhalen Tanzania voor vele reisverhalen, reisverslagen en ervaringen van reizigers in Tanzania. Zelf een reis weblog bijhouden kan natuurlijk ook. Een eigen reisdagboek is een prima manier om ervaringen te delen tijdens een rondreis in Tanzania.


Meer reisinformatie over Tanzania

Bekijk de onderstaande links voor meer landeninformatie, tips en ervaringen van Tanzania.
Bezienswaardigheden Tanzania
Landeninformatie Tanzania
Familiereis Tanzania
Tanzania Vakantie Wijzer


home | sitemap | disclaimer | over ons | last-minutes | rondreis
Copyright © 2006 - 2024 Travelmonkey. All rights reserved. | Ec2