Rondreis Zuid-Afrika

Rondreis Zuid-Afrika? Reisinformatie voor een Zuid-Afrika vakantie, Zuid-Afrika rondreizen of individuele rondreis naar Zuid-Afrika.

HoofdstadPretoria Vlag van Zuid-Afrika
LiggingZuidelijk Afrika
Oppervlakte1.221.037 kmĀ² (29 maal Nederland)
Inwoners47.000.000
Taalo.a. Engels, Afrikaans en Zoeloe

Zuid-Afrika, land van schoonheid en Nederlandse invloeden

Zuid-AfrikaIn de tijd van de VOC was Kaap de Goede Hoop een belangrijk punt voor de kapiteins om te passeren. Helaas voor de zeelieden konden zij niet altijd aan land gaan om te genieten van de schoonheid van het Zuid-Afrikaanse landschap. Veel toeristen, backpackers en andere avonturiers nemen daar tegenwoordig gelukkig wel de tijd voor. De Tafelberg is een nationaal symbool geworden, net als Kruger National Park. Als je interesse hebt in geschiedenis, cultuur en politiek valt er in Zuid-Afrika ook genoeg te zien. Of ga gewoon lekker aan het strand liggen met een Zuid-Afrikaans wijntje!Reisverhalen Zuid-Afrika

Bekijk reisverhalen Zuid-Afrika voor vele reisverhalen, reisverslagen en ervaringen van reizigers in Zuid-Afrika. Zelf een reis weblog bijhouden kan natuurlijk ook. Een eigen reisdagboek is een prima manier om ervaringen te delen tijdens een rondreis in Zuid-Afrika.


Meer reisinformatie over Zuid-Afrika

Bekijk de onderstaande links voor meer landeninformatie, tips en ervaringen van Zuid-Afrika.
Landeninformatie Zuid Afrika
Stedentrip Kaapstad
Zuid Afrika online - individuele reizen
Familiereis Zuid Afrika
Zuid Afrika Vakantie Wijzer


home | sitemap | disclaimer | over ons | last-minutes | rondreis
Copyright © 2006 - 2024 Travelmonkey. All rights reserved. | Ec2