Rondreis Cambodja

Rondreis Cambodja? Reisinformatie voor een Cambodja vakantie, Cambodja rondreizen of individuele rondreis naar Cambodja.

HoofdstadPhnom Penh Vlag van Cambodja
LiggingZuidwestelijk deel van Zuid-Oost Azië
Oppervlakte181.037 km² (4.5 maal Nederland)
Inwoners13 miljoen
TaalKhmer

Cambodja, land van de Khmers

Phnom PenhCambodja wordt steeds toegankelijker voor toeristen die een rondreis willen maken door de prachtige waterrijke natuur, oude monumenten (tempels, paleizen en tombes van de Khmer) en schitterende steden als Phnom Penh en Angkor. Het arme Cambodja heeft daarnaast fraaie overblijfselen uit de Franse tijd en de opvallende Khmer cultuur. Aan de golf van Thailand vind je prachtige stranden, een heldere zee en de stralende zon. Sihanoukville groeit daarnaast uit tot de belangrijkste badplaats van Cambodja. Aan de golf van Thailand heb je verder prachtige watervallen bij Bokor.

Nabij het stadje Siem Raep bezoek je een absoluut wereldwonder: het enorme tempelcomplex van Angkor bestaande uit een groot gaantal hindoeïstische tempels. De beste reistijd is tijdens onze winter. Het is dan niet te warm en bovendien droog.Reisverhalen Cambodja

Bekijk reisverhalen Cambodja voor vele reisverhalen, reisverslagen en ervaringen van reizigers in Cambodja. Zelf een reis weblog bijhouden kan natuurlijk ook. Een eigen reisdagboek is een prima manier om ervaringen te delen tijdens een rondreis in Cambodja.


Meer reisinformatie over Cambodja

Bekijk de onderstaande links voor meer landeninformatie, tips en ervaringen van Cambodja.
Landeninformatie Cambodja
bezienswaardigheden Cambodja
Het tempelmausoleum van Angkor Wat
Cambodja online - individuele reizen
Cambodja Vakantie Wijzer


home | sitemap | disclaimer | over ons | last-minutes | rondreis
Copyright © 2006 - 2024 Travelmonkey. All rights reserved. | Ec2