Rondreis Indonesië

Rondreis Indonesië? Reisinformatie voor een Indonesië vakantie, Indonesië rondreizen of individuele rondreis naar Indonesië.

HoofdstadJakarta Vlag van Indonesië
LiggingZuid-Azië
Oppervlakte1.919.440 km² (70 maal Nederland)
Inwoners238 miljoen
TaalIndonesisch

Indonesië, land van eilanden en Hollandse invloed

IndonesieMeer dan 18.000 eilanden vormen samen Indonesië, het land dat een speciale band met Nederland heeft. Het waren de Nederlanders die lang aan de macht waren in Indonesië. Zij legden er de infrastructuur aan en introduceerden er nieuwe gewassen om te verbouwen. Veel Nederlanders gingen in Indonesië wonen en omgekeerd. Een reis naar Indonesië heeft voor veel Nederlanders dan ook iets vertrouwds. Alsof je zo het boek Max Havelaar binnenloopt. Indrukwekkend is het zeker. De verschillende culturen, de overweldigende natuur, de schitterende tempels en het heerlijke eten: het moet vreemd lopen als je niet iets van je gading kunt vinden in Indonesië.Reisverhalen Indonesië

Bekijk reisverhalen Indonesië voor vele reisverhalen, reisverslagen en ervaringen van reizigers in Indonesië. Zelf een reis weblog bijhouden kan natuurlijk ook. Een eigen reisdagboek is een prima manier om ervaringen te delen tijdens een rondreis in Indonesië.


Meer reisinformatie over Indonesië

Bekijk de onderstaande links voor meer landeninformatie, tips en ervaringen van Indonesië.
Reizen Indonesië
Last minute Indonesië
Indonesië informatie
Landeninformatie Indonesië
Weer Bali
Indonesië online - individuele reizen
Familiereis Indonesië
Indonesië Vakantie Wijzer


home | sitemap | disclaimer | over ons | last-minutes | rondreis
Copyright © 2006 - 2022 Travelmonkey. All rights reserved. | Ec2