Rondreis Mongolië

Rondreis Mongolië? Reisinformatie voor een Mongolië vakantie, Mongolië rondreizen of individuele rondreis naar Mongolië.

HoofdstadUlaanbaatar Vlag van Mongolië
LiggingCentraal- en Oost-Azië
Oppervlakte1.564.116 km2
Inwoners2.996.081
TaalMongools

Mongolië, land van ongerepte natuur en vriendelijke bevolking

mongolieMongolië combineert het beste van twee werelden: het land is één van de weinige echte democratieën in Azië, maar heeft tegelijkertijd zijn authentieke karakter behouden. Het is een zeer traditionele natie waar een groot deel van de bevolking nog altijd een Nomadisch bestaan lijdt. In het uitgestrekte landschap kom je geen hek tegen, wat Mongolië een topbestemming maakt voor avontuurlijke reizigers. Of je nu wilt hiken, paardrijden of mountainbiken; in Mongolië kan het. Aan het einde van de dag zet je gewoon je tentje op en wie weet kom je wel een echte Nomadische familie tegen, die hun voedsel graag met je zal delen. Hier vind je geen voorgekookte toeristentripjes, maar maak je onderdeel uit van het dagelijks leven. Mongolië is the real deal.Reisverhalen Mongolië

Bekijk reisverhalen Mongolië voor vele reisverhalen, reisverslagen en ervaringen van reizigers in Mongolië. Zelf een reis weblog bijhouden kan natuurlijk ook. Een eigen reisdagboek is een prima manier om ervaringen te delen tijdens een rondreis in Mongolië.


Meer reisinformatie over Mongolië

Bekijk de onderstaande links voor meer landeninformatie, tips en ervaringen van Mongolië.
Landeninformatie Mongolië
Bezienswaardigheden Mongolie
Mongolië Startpagina
Mongolië reizen Startpagina
Familiereis Mongolië
Mongolië Vakantie Wijzer


home | sitemap | disclaimer | over ons | last-minutes | rondreis
Copyright © 2006 - 2022 Travelmonkey. All rights reserved. | Ec2