Rondreis Singapore

Rondreis Singapore? Reisinformatie voor een Singapore vakantie, Singapore rondreizen of individuele rondreis naar Singapore.

HoofdstadSingapore Vlag van Singapore
LiggingZuidoost-Aziƫ
Oppervlakte683 km2
Inwoners4.608.167
TaalChinees, Maleisisch, Tamil, Engels

Singapore, land van wolkenkrabbers en cultuur

SingaporeDe stadstaat Singapore strekt zich uit over verschillende eilandjes ten zuiden van Maleisië. Het is een vreemd, maar fascinerend landje waar meerdere culturen samenkomen in een schijnbaar perfect georganiseerde maatschappij. Treinen rijden op tijd, het verkeer glijdt soepeltjes over de wegen en vervuiling is een woord dat niet in het vocabulaire van de Singaporezen voorkomt. De wolkenkrabbers in het hart van de stad zijn indrukwekkend en het moderne, culturele leven bruist de pan uit. Ga shoppen, eet in de beste restaurants van Azië of bezoek een van de hippe museums. Toch kun je in Singapore ook best aan het stadsleven ontsnappen. Even buiten het centrum kun je allerlei outdoor activiteiten ondernemen in meerdere natuurparken.Reisverhalen Singapore

Bekijk reisverhalen Singapore voor vele reisverhalen, reisverslagen en ervaringen van reizigers in Singapore. Zelf een reis weblog bijhouden kan natuurlijk ook. Een eigen reisdagboek is een prima manier om ervaringen te delen tijdens een rondreis in Singapore.


Meer reisinformatie over Singapore

Bekijk de onderstaande links voor meer landeninformatie, tips en ervaringen van Singapore.
Landeninformatie Singapore
Bezienswaardigheden Singapore
Singapore Vakantie Wijzer


home | sitemap | disclaimer | over ons | last-minutes | rondreis
Copyright © 2006 - 2024 Travelmonkey. All rights reserved. | Ec2