Rondreis Bulgarije

Rondreis Bulgarije? Reisinformatie voor een Bulgarije vakantie, Bulgarije rondreizen of individuele rondreis naar Bulgarije.

HoofdstadSofia Vlag van Bulgarije
LiggingOost-Europa
Oppervlakte110.912 kmĀ² (3 maal Nederland)
Inwoners7,5 miljoen
TaalBulgaars

Bulgarije, land van pittoreske dorpen en de Zwarte Zee

BulgarijeDe tijd dat Bulgarije een land was dat ‘ver weg’ lag en onbereikbaar was is al lang voorbij. Steeds meer mensen ontdekken Bulgarije als vakantieland. Dat is ook terecht, want het land kent veel cultuur, natuur, stranden en zelfs wintersportmogelijkheden. Elk jaargetijde kun je er terecht. Slenter door de pittoreske dorpen en oude steden terwijl je je verbaast over de schitterende sfeer en architectuur. Ga de natuur in of bezoek de bruisende hoofdstad Sofia. Overblijfselen uit vergeten tijden vind je er ook en in de historische stad Plovdiv vind je de hele Bulgaarse geschiedenis verzameld. Heb je liever een strandvakantie? Dan is een plekje op het Zonnestrand aan de Zwarte Zee absoluut aan te raden.Reisverhalen Bulgarije

Bekijk reisverhalen Bulgarije voor vele reisverhalen, reisverslagen en ervaringen van reizigers in Bulgarije. Zelf een reis weblog bijhouden kan natuurlijk ook. Een eigen reisdagboek is een prima manier om ervaringen te delen tijdens een rondreis in Bulgarije.


Meer reisinformatie over Bulgarije

Bekijk de onderstaande links voor meer landeninformatie, tips en ervaringen van Bulgarije.
Last minute Bulgarije
Reizen Bulgarije
Landeninformatie Bulgarije
Weer Bulgarije
Bulgarije Vakantie Wijzer


home | sitemap | disclaimer | over ons | last-minutes | rondreis
Copyright © 2006 - 2024 Travelmonkey. All rights reserved. | Ec2