Rondreis Canarische Eilanden

Rondreis Canarische Eilanden? Reisinformatie voor een Canarische Eilanden vakantie, Canarische Eilanden rondreizen of individuele rondreis naar Canarische Eilanden.

HoofdstadLas Palmas/Santa Cruz Vlag van Canarische Eilanden
LiggingTen westen van Afrika
Oppervlakte7.447 kmĀ² (0,25 maal Nederland)
Inwoners2 miljoen
TaalSpaans

Canarische Eilanden, eilanden vol zon, strand en onbezorgdheid

Canarische EilandenEen stukje Spanje ter hoogte van Afrika, zo zou je de Canarische Eilanden kunnen noemen. Ze liggen immers zo’n honderd kilometer uit de kust van Afrika, maar behoren door het koloniale verleden toch tot Spanje. De vulkanische eilanden zijn erg populaire vakantiebestemmingen. Door hun klimaat, maar ook door hun diversiteit. Tenerife, Gran Canaria, Fuerteventura, Lanzarote, La Palma, La Gomera en El Hierro zijn de grootste eilanden en stuk voor stuk verschillend. Fuerteventura is een strandeiland en Tenerife staat bekend om zijn Anaga-gebergte en nationaal park. Voor rust kun je terecht op La Gomera en als rasechte toerist moet je naar Gran Canaria.

Vakantie Canarische Eilanden

Wanneer je een vakantie naar de Canarische Eilanden wilt boeken, dan doe je er goed aan om online verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. Via organisaties als bijvoorbeeld Neckermann boek je al tegen een zeer voordelig tarief een all inclusive naar een van de bestemmingen binnen de eilandengroep. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om een verblijf op basis van half pension of misschien zelfs enkel ontbijt te boeken. De reis zelf naar een van de bestemmingen binnen de Canarische Eilanden duurt niet heel lang en per vliegtuig ben je er al in gemiddeld zo'n 4 uur.

 Reisverhalen Canarische Eilanden

Bekijk reisverhalen Canarische Eilanden voor vele reisverhalen, reisverslagen en ervaringen van reizigers in Canarische Eilanden. Zelf een reis weblog bijhouden kan natuurlijk ook. Een eigen reisdagboek is een prima manier om ervaringen te delen tijdens een rondreis in Canarische Eilanden.


Meer reisinformatie over Canarische Eilanden

Bekijk de onderstaande links voor meer landeninformatie, tips en ervaringen van Canarische Eilanden.
Landeninformatie Gran Canaria
Canarische Eilanden Informatie
Vakantie Dealz - last minutes Canarische Eilanden
Weer Gran Canaria
Canarische Eilanden Vakantie Wijzer


home | sitemap | disclaimer | over ons | last-minutes | rondreis
Copyright © 2006 - 2023 Travelmonkey. All rights reserved. | Ec2