Rondreis Denemarken

Rondreis Denemarken? Reisinformatie voor een Denemarken vakantie, Denemarken rondreizen of individuele rondreis naar Denemarken.

HoofdstadKopenhagen Vlag van Denemarken
LiggingNoord-Europa
Oppervlakte43.094 kmĀ² (1,2 maal Nederland)
Inwoners5,5 miljoen
TaalDeens

Denemarken, land van sprookjes, eilanden en natuur

DenemarkenWist je dat Denemarken naast het vasteland uit 406 eilanden bestaat? Het grootste eiland is Sjælland, waar onder meer de Deense hoofdstad Kopenhagen te vinden is. Het is een uiterst sfeervolle stad met veel pittoreske middeleeuwse straatjes, boeiende musea en kleurrijke gebouwen. Wil je winkelen, dan mag je de Strøget niet overslaan, want dit is de langste winkelstraat van Europa. Ook vind je in Kopenhagen het beroemde beeld van De Kleine Zeemeermin, bedacht door de wereldberoemde sprookjesschrijver Hans Christian Andersen. Hij liet zich vooral inspireren door alles wat Denemarken te bieden had: schitterende natuur, sprookjesachtige kastelen en avontuurlijke havens. Ook als je op een uitgestrekt zandstrand wilt liggen dan kun je aan de Deense kust terecht. En natuurlijk Legoland voor de kleintjes. Er is voor elk wat wils in Denemarken!Reisverhalen Denemarken

Bekijk reisverhalen Denemarken voor vele reisverhalen, reisverslagen en ervaringen van reizigers in Denemarken. Zelf een reis weblog bijhouden kan natuurlijk ook. Een eigen reisdagboek is een prima manier om ervaringen te delen tijdens een rondreis in Denemarken.


Meer reisinformatie over Denemarken

Bekijk de onderstaande links voor meer landeninformatie, tips en ervaringen van Denemarken.
Landeninformatie Denemarken
Weer Denemarken
Familiereis Denemarken
Denemarken Vakantie Wijzer


home | sitemap | disclaimer | over ons | last-minutes | rondreis
Copyright © 2006 - 2022 Travelmonkey. All rights reserved. | Ec2