Rondreis Duitsland

Rondreis Duitsland? Reisinformatie voor een Duitsland vakantie, Duitsland rondreizen of individuele rondreis naar Duitsland.

HoofdstadBerlijn Vlag van Duitsland
LiggingMidden-Europa
Oppervlakte356.974 kmĀ² (9 maal Nederland)
Inwoners82,5 miljoen
TaalDuits

Duitsland, vol natuur, cultuur en gezelligheid

BerlijnDuitsland ligt in Midden-Europa en sinds 1949 is het een bondsstaat. In 1990 werd het land verdeeld in vijftien bondsstaten. Elke bondsstaat kent nog zijn eigen tradities, want ze waren tot in 1871 onafhankelijk. Veel Nederlanders hebben Duitsland hoog op hun lijstje met vakantiebestemmingen staan, omdat er voor elk wat wils te vinden is: veel cultuur, grote steden, water- en wintersportgelegenheden, prachtige natuur en natuurlijk veel gezelligheid.

In het vlakke noorden zijn mooie stranden te vinden; in het midden is er het heuvelland en het middelgebergte en het zuiden staat bekend om zijn bossen, meren en hoge bergen. De Duitsers staan bekend als een Bourgondisch volk. In elke stad vind je wel biercafé’s en ook de schnitzel ontbreekt op geen enkele menukaart.Reisverhalen Duitsland

Bekijk reisverhalen Duitsland voor vele reisverhalen, reisverslagen en ervaringen van reizigers in Duitsland. Zelf een reis weblog bijhouden kan natuurlijk ook. Een eigen reisdagboek is een prima manier om ervaringen te delen tijdens een rondreis in Duitsland.


Meer reisinformatie over Duitsland

Bekijk de onderstaande links voor meer landeninformatie, tips en ervaringen van Duitsland.
Landeninformatie Duitsland
Weer Duitsland
Wintersport Duitsland
Familiereis Duitsland
Duitsland Vakantie Wijzer


home | sitemap | disclaimer | over ons | last-minutes | rondreis
Copyright © 2006 - 2024 Travelmonkey. All rights reserved. | Ec2