Rondreis Frankrijk

Rondreis Frankrijk? Reisinformatie voor een Frankrijk vakantie, Frankrijk rondreizen of individuele rondreis naar Frankrijk.

HoofdstadParijs Vlag van Frankrijk
LiggingWest-Europa
Oppervlakte547.030 kmĀ² (14 maal Nederland)
Inwoners60,2 miljoen
TaalFrans

Frankrijk: wijn, kaas en romantiek

Frankrijk reisinformatieZoals u weet is Frankrijk het land van de champagne, de wijnen en de franse kazen, maar daarnaast ook het land van de Eiffel toren en de Tour de France. Frankrijk is niet voor niets een land waar veel Nederlanders graag op vakantie gaan. Het is één van de grootste landen van Europa, bekend om de prachtige kustlijn, middeleeuwse nederzettingen en de romantische stad Parijs.

Wie Frankrijk zegt, noemt meestal in één adem Parijs, een prachtige stad vol schitterende en unieke bezienswaardigheden. Maar Frankrijk heeft meer te bieden. De verschillende Franse streken met elk hun eigen charme en aantrekkingskracht wachten erop om door u ontdekt te worden.

Frankrijk is niet alleen een prachtige bestemming voor de zomervakantie, maar biedt ook veel wintersportmogelijkheden. In de Franse Alpen en in de Vogezen kunt u hiervoor zeer goed terecht.Reisverhalen Frankrijk

Bekijk reisverhalen Frankrijk voor vele reisverhalen, reisverslagen en ervaringen van reizigers in Frankrijk. Zelf een reis weblog bijhouden kan natuurlijk ook. Een eigen reisdagboek is een prima manier om ervaringen te delen tijdens een rondreis in Frankrijk.


Meer reisinformatie over Frankrijk

Bekijk de onderstaande links voor meer landeninformatie, tips en ervaringen van Frankrijk.
Landeninformatie Frankrijk
Frankrijk Informatie
Weer Frankrijk
Vakantiehuis Frankrijk
Vakantiehuizen Frankrijk
Wintersport Frankrijk
Familiereis Frankrijk
Frankrijk Vakantie Wijzer


home | sitemap | disclaimer | over ons | last-minutes | rondreis
Copyright © 2006 - 2024 Travelmonkey. All rights reserved. | Ec2