Rondreis Noorwegen

Rondreis Noorwegen? Reisinformatie voor een Noorwegen vakantie, Noorwegen rondreizen of individuele rondreis naar Noorwegen.

HoofdstadOslo Vlag van Noorwegen
LiggingNoord-Europa
Oppervlakte385.155 kmĀ² (10 maal Nederland)
Inwoners4,5 miljoen
TaalNoors

Noorwegen, land van fjorden, rust en ongerepte natuur

NoorwegenZeg je Noorwegen dan zeg je natuurlijk fjorden, maar ook oneindige bossen, berglandschappen en rust. In de winter kun je er goed wintersporten, terwijl de zomer de ideale tijd is om door het landschap te wandelen, fietsen of rijden. Met de auto van Bergen naar Oslo bijvoorbeeld, of andersom via een adembenemende treinreis. Bekijk de vele overblijfselen van de Vikingen en laat je de lekkernijen uit de Noorse keuken goed smaken. Door de hoge ligging van Noorwegen komen er natuurverschijnselen als het noorderlicht en de middernachtzon voor. Mocht je in de juiste periode naar Noorwegen reizen dan moet je dit eenvoudigweg meemaken!Reisverhalen Noorwegen

Bekijk reisverhalen Noorwegen voor vele reisverhalen, reisverslagen en ervaringen van reizigers in Noorwegen. Zelf een reis weblog bijhouden kan natuurlijk ook. Een eigen reisdagboek is een prima manier om ervaringen te delen tijdens een rondreis in Noorwegen.


Meer reisinformatie over Noorwegen

Bekijk de onderstaande links voor meer landeninformatie, tips en ervaringen van Noorwegen.
Reizen Noorwegen
Landeninformatie Noorwegen
Weer Noorwegen
Wintersport Noorwegen
Familiereis Noorwegen
Noorwegen Vakantie Wijzer


home | sitemap | disclaimer | over ons | last-minutes | rondreis
Copyright © 2006 - 2024 Travelmonkey. All rights reserved. | Ec2