Rondreis Portugal

Rondreis Portugal? Reisinformatie voor een Portugal vakantie, Portugal rondreizen of individuele rondreis naar Portugal.

HoofdstadLissabon Vlag van Portugal
LiggingZuid-Europa
Oppervlakte92.391 kmĀ² (3 maal Nederland)
Inwoners10,6 miljoen
TaalPortugees

Portugal, land van ontdekkingsreizigers

Portugal vakantieDoor hun vele ontdekkingsreizen brachten de Portugezen honderden jaren geleden niet alleen nieuwe ideeën naar Europa, maar ook exotische kruiden, edelstenen en uitheemse houtsoorten, waarmee zij nieuwe artistieke stijlen ontwikkelden. In Portugal vind je nog steeds eeuwenoude geheimen over het leven en de kunst van lang geleden. De musea herbergen vele meesterwerken. Tot op de dag van vandaag blijft Portugal zich vernieuwen, met moderne architectuur, modeontwerpers, dans- en muziekvoorstellingen, beeldhouwwerk en andere kunstvormen.

Jaarlijks bezoeken tussen de 10 en 20 miljoen mensen Portugal. Het milde klimaat, de historische monumenten en het geheel eigen karakter van het land maken Portugal immers tot een aantrekkelijk toeristenland. Portugal is ook nog eens een van goedkoopste landen van Europa. Het prijsniveau ligt ver onder het niveau van de Europese Unie. Portugal heeft verschillende soorten accommodaties, van campings en eenvoudige onderkomens tot 'pousada's' ( meestal door de staat beheerde oude kastelen of paleizen). Vooral de Algarve, Lissabon en Porto worden drukbezocht.Reisverhalen Portugal

Bekijk reisverhalen Portugal voor vele reisverhalen, reisverslagen en ervaringen van reizigers in Portugal. Zelf een reis weblog bijhouden kan natuurlijk ook. Een eigen reisdagboek is een prima manier om ervaringen te delen tijdens een rondreis in Portugal.


Meer reisinformatie over Portugal

Bekijk de onderstaande links voor meer landeninformatie, tips en ervaringen van Portugal.
Last minute Portugal
Landeninformatie Portugal
Portugal Informatie
Vakantie Portugal
Portugal online - individuele reizen
Portugal Vakantie Wijzer


home | sitemap | disclaimer | over ons | last-minutes | rondreis
Copyright © 2006 - 2024 Travelmonkey. All rights reserved. | Ec2