Rondreis Costa Rica

Rondreis Costa Rica? Reisinformatie voor een Costa Rica vakantie, Costa Rica rondreizen of individuele rondreis naar Costa Rica.

HoofdstadSan José Vlag van Costa Rica
LiggingCentraal-Amerika
Oppervlakte51.100 km2
Inwoners4.195.914
TaalSpaans

Costa Rica, de parel van Midden-Amerika

Costa RicaHet kleine Costa Rica heeft een natuurlijke diversiteit waar de meeste, veel grotere, landen alleen maar van kunnen dromen. En het is ook nog eens een politiek zeer stabiel land waar zelden problemen zijn. Niet zo gek dus dat er ieder jaar meer dan een miljoen reizigers komen genieten van de tropische regenwouden, de vulkanen, de moerassen en natuurlijk de schitterende stranden. Costa Rica is een paradijs voor wandelaars en hikers die op hun tocht een keur aan wilde dieren tegen komen, zoals apen en jaguars. De lokale autoriteiten doen er gelukkig ook alles aan om dat zo te houden. Ondanks het grootschalige toerisme wordt de natuur goed beschermd. Een echt avontuurlijk land is Costa Rica door de goede infrastructuur niet meer , maar dat betekent wel dat je hier relatief eenvoudig kunt genieten van al het moois dat Midden-Amerika te bieden heeft.Reisverhalen Costa Rica

Bekijk reisverhalen Costa Rica voor vele reisverhalen, reisverslagen en ervaringen van reizigers in Costa Rica. Zelf een reis weblog bijhouden kan natuurlijk ook. Een eigen reisdagboek is een prima manier om ervaringen te delen tijdens een rondreis in Costa Rica.


Meer reisinformatie over Costa Rica

Bekijk de onderstaande links voor meer landeninformatie, tips en ervaringen van Costa Rica.
Landeninformatie Costa Rica
Weer Costa Rica
Costa Rica online - individuele reizen
Familiereis Costa Rica
Costa Rica Vakantie Wijzer


home | sitemap | disclaimer | over ons | last-minutes | rondreis
Copyright © 2006 - 2022 Travelmonkey. All rights reserved. | Ec2