Rondreis Dominicaanse Republiek

Rondreis Dominicaanse Republiek? Reisinformatie voor een Dominicaanse Republiek vakantie, Dominicaanse Republiek rondreizen of individuele rondreis naar Dominicaanse Republiek.

HoofdstadSanto Domingo Vlag van Dominicaanse Republiek
LiggingMidden-Amerika
Oppervlakte48.482 kmĀ² (1,5 maal Nederland)
Inwoners9 miljoen
TaalSpaans

Dominicaanse Republiek, land om van te genieten

Dominicaanse RepubliekAls je de naam Dominicaanse Republiek hoort, dan denk je aan alle schoonheid en luxe van het Caribisch gebied. Het heerlijke klimaat en de handige (en goedkope) all-inclusive reizen hebben het land de afgelopen jaren erg populair gemaakt onder Europeanen. Geen wonder, want je kunt er genieten van heerlijk eten en drinken, duiken in het heldere water of de schitterende natuur en ouderwetse dorpjes bekijken. Cultuur, natuur en veel zon, dat vind je op de Dominicaanse Republiek.Reisverhalen Dominicaanse Republiek

Bekijk reisverhalen Dominicaanse Republiek voor vele reisverhalen, reisverslagen en ervaringen van reizigers in Dominicaanse Republiek. Zelf een reis weblog bijhouden kan natuurlijk ook. Een eigen reisdagboek is een prima manier om ervaringen te delen tijdens een rondreis in Dominicaanse Republiek.


Meer reisinformatie over Dominicaanse Republiek

Bekijk de onderstaande links voor meer landeninformatie, tips en ervaringen van Dominicaanse Republiek.
Last minute Dominicaanse Republiek
Landeninformatie Dominicaanse Republiek
Weer Dominicaanse Republiek
Dominicaanse Republiek Vakantie Wijzer


home | sitemap | disclaimer | over ons | last-minutes | rondreis
Copyright © 2006 - 2024 Travelmonkey. All rights reserved. | Ec2