Rondreis Guatemala

Rondreis Guatemala? Reisinformatie voor een Guatemala vakantie, Guatemala rondreizen of individuele rondreis naar Guatemala.

HoofdstadGuatemala-stad Vlag van Guatemala
LiggingCentraal-Amerika
Oppervlakte108.889 km2
Inwoners13.002.206
TaalSpaans

Guatemala, land van Maya’s en vulkanen

GuatemalaHoewel de Maya’s al lang verdwenen zijn uit Guatemala, kom je hun erfenis overal tegen. In Tikal bijvoorbeeld, waar je schitterende ruïnes vindt die voor veel mensen de belangrijkste reden zijn om het land te bezoeken. Maar een reis naar Guatemala is veel meer dan een rondrit langs de overblijfselen van een oude cultuur. In het prachtige landschap kom je veel vulkanen tegen, wat zeker rond het het Meer van Atitlán fabelachtige vergezichten oplevert. Als je weer iets verder reist, zie je regenwouden waar wandelaars dagenlang kunnen rondlopen. Vogelspotters halen hun hart op  in het reservaat Bocas del Polochic. De voormalige hoofdstad Antigua is een vat vol koloniale schatten en een prima basis om de mooie Volcán de Agua te beklimmen.Reisverhalen Guatemala

Bekijk reisverhalen Guatemala voor vele reisverhalen, reisverslagen en ervaringen van reizigers in Guatemala. Zelf een reis weblog bijhouden kan natuurlijk ook. Een eigen reisdagboek is een prima manier om ervaringen te delen tijdens een rondreis in Guatemala.


Meer reisinformatie over Guatemala

Bekijk de onderstaande links voor meer landeninformatie, tips en ervaringen van Guatemala.
Landeninformatie Guatemala
Bezienswaardigheden Guatemala
Guatemala Vakantie Wijzer


home | sitemap | disclaimer | over ons | last-minutes | rondreis
Copyright © 2006 - 2024 Travelmonkey. All rights reserved. | Ec2