Rondreis Nicaragua

Rondreis Nicaragua? Reisinformatie voor een Nicaragua vakantie, Nicaragua rondreizen of individuele rondreis naar Nicaragua.

HoofdstadManagua Vlag van Nicaragua
LiggingCentraal-Amerika
Oppervlakte130.000 km2
Inwoners5.785.846
TaalSpaans

Nicaragua, land van meren en vulkanen

NicaraguaAan Nicaragua kleeft een negatief imago als gevolg van de burgeroorlog die er in de jaren ’80 woedde. Maar weinig mensen weten dat het hier al 15 jaar rustig is en het land momenteel tot de veiligste van Centraal-Amerika behoort. Toeristisch gezien staat Nicaragua nog in de kinderschoenen, want natuurlijk zowel voor- als nadelen heeft. Grote hordes reizigers zul je hier niet vinden, waardoor je in alle rust van het land en de ongerepte natuur kunt genieten. Wel zul je soms wat moeite moeten doen om op de mooiste plekjes terecht te komen, maar daar word je rijkelijk voor beloond. Of je nu de Concepción-vulkaan gaat beklimmen, het koloniale Granada bezoekt of de schitterende bergen en meren in het noorden van het land verkent, Nicaragua zal je verrassen.Reisverhalen Nicaragua

Bekijk reisverhalen Nicaragua voor vele reisverhalen, reisverslagen en ervaringen van reizigers in Nicaragua. Zelf een reis weblog bijhouden kan natuurlijk ook. Een eigen reisdagboek is een prima manier om ervaringen te delen tijdens een rondreis in Nicaragua.


Meer reisinformatie over Nicaragua

Bekijk de onderstaande links voor meer landeninformatie, tips en ervaringen van Nicaragua.
Landeninformatie Nicaragua


home | sitemap | disclaimer | over ons | last-minutes | rondreis
Copyright © 2006 - 2024 Travelmonkey. All rights reserved. | Ec2