Rondreis Verenigde Staten

Rondreis Verenigde Staten? Reisinformatie voor een Verenigde Staten vakantie, Verenigde Staten rondreizen of individuele rondreis naar Verenigde Staten.

HoofdstadWashington Vlag van Verenigde Staten
LiggingNoord-Amerika
Oppervlakte9.529.063 kmĀ² (225 maal Nederland)
Inwoners300 miljoen
TaalEngels

Verenigde Staten, land van groot, groter, grootst

USAAl jaren heeft Amerika een gigantische aantrekkingskracht op mensen. Het wordt niet voor niets het land van de onbegrensde mogelijkheden genoemd. Immigranten kwamen er voor  hun vrijheid en toeristen verwonderen zich in groten getale over de grootsheid van het land, de gebouwen en de steden. Toch zie je in Amerika ook grote contrasten. Naast immens grote steden vind je er ook verlaten vlaktes. In het noorden (Alaska) is het soms extreem koud, terwijl het in het zonnige Florida altijd mooi weer is. Maar wat je ook van het land vindt: de ontzettende grootsheid ervan maakt hoe dan ook indruk.Reisverhalen Verenigde Staten

Bekijk reisverhalen Verenigde Staten voor vele reisverhalen, reisverslagen en ervaringen van reizigers in Verenigde Staten. Zelf een reis weblog bijhouden kan natuurlijk ook. Een eigen reisdagboek is een prima manier om ervaringen te delen tijdens een rondreis in Verenigde Staten.


Meer reisinformatie over Verenigde Staten

Bekijk de onderstaande links voor meer landeninformatie, tips en ervaringen van Verenigde Staten.
Landeninformatie Verenigde Staten
Vakantie Verenigde Staten
Alaska, the last frontier
Amerika online - individuele reizen
Familiereis Verenigde Staten
Verenigde Staten Vakantie Wijzer


home | sitemap | disclaimer | over ons | last-minutes | rondreis
Copyright © 2006 - 2022 Travelmonkey. All rights reserved. | Ec2