Verenigde Staten natuur & klimaat

AmerikaOver het hele land zijn grote nationale parken en natuurreservaten te vinden, zoals de Everglades in Florida, de White Mountains in New Hampshire en de Rocky Mountains in Colorado. Ook bekend is Yellowstone Park in Wyoming met spuitende geisers, watervallen en groene bossen. De adembenemende Grand Canyon in Arizona moet je natuurlijk ook gezien hebben. In Arizona komen veel cactussen voor, in Californië reusachtige mammoetbomen en in Washington grote wouden. In de moerassen van Florida kun je nog wel eens een krokodil tegenkomen.

Als enige land ter wereld kent Amerika alle zes klimaatzones. Dit varieert van een poolklimaat in het noorden van Alaska tot een (sub)tropisch klimaat op Hawaï en in Florida. Het immense binnenland heeft een landklimaat met slechts weinig invloed van de zee. In de zomer is het hier dan ook erg heet en 's winters erg koud. Het zuiden van de Verenigde Staten heeft deels een woestijnklimaat, terwijl in de noordelijk gelegen Rocky Mountains een bergklimaat overheerst. De temperatuur wordt in de Verenigde Staten niet gemeten in graden Celsius maar Fahrenheit.Reisverhalen Verenigde Staten

Bekijk reisverhalen Verenigde Staten voor vele reisverhalen, reisverslagen en ervaringen van reizigers in Verenigde Staten. Zelf een reis weblog bijhouden kan natuurlijk ook. Een eigen reisdagboek is een prima manier om ervaringen te delen tijdens een rondreis in Verenigde Staten.


Rondreizen naar Verenigde Staten

Een rondreis naar verenigde-staten zoeken? Op Rondreis.nl vind je het complete aanbod met rondreizen naar verenigde-staten. Vergelijk alle prijzen en boek je groepsrondreis of individuele rondreis eenvoudig online!

home | sitemap | disclaimer | over ons | reisdagboek | last-minutes | rondreis | webdesign
Copyright © 2006 - 2014 Travelmonkey. All rights reserved.