Oceanië rondreizen

Oceanië heeft altijd avonturiers aangetrokken. Dit zal te maken hebben met de grootsheid van Australië. Je vindt er allerlei klimaten: droge woestijn, subtropische regenwouden en een gematigd landklimaat. Daarom is er ook veel natuurschoon te bewonderen. De steden zijn nog relatief jong en fris.

Nieuw Zeeland is ook een paradijs voor reizigers. De sfeer is er ontspannen, maar toch kun je er meer avonturen beleven dan je voor mogelijk hield: wandelen, fietsen, rotsen beklimmen en wildwatervaren.

Een verblijf op de eilanden van Oceanië zal je goed doen. Het ontspant je en er is veel te zien vanuit een cultureel oogpunt.

Bestemmingen in Oceanië

Australiƫ | Nieuw-ZeelandReisverhalen

Bekijk reisverhalen voor vele reisverhalen, reisverslagen en ervaringen van reizigers in . Zelf een reis weblog bijhouden kan natuurlijk ook. Een eigen reisdagboek is een prima manier om ervaringen te delen tijdens een rondreis in .


Query Error
MySQL Error : Query Error
Error Number: 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'AND r.agency_id = c.id' at line 1
Query    : SELECT r.agency_id, r.link, c.* FROM tcms_agencies_countries r, tcms_agencies c WHERE r.country_id = AND r.agency_id = c.id
Date    : Sat, July 13, 2024 05:32:38
IP     : 3.226.72.194
Browser   : CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)
Referer   : 
PHP Version : 5.6.40-27+ubuntu18.04.1+deb.sury.org+1
OS     : Linux
Server   : nginx/1.17.3
Server Name : www.travelmonkey.nl
Script Name : /oceanie.php