Wereldreis

wereldreis Hoe veel landen je ook hebt gezien, er zijn altijd plaatsen waar je nog niet bent geweest. Als je de tijd hebt dan is een wereldreis een goede mogelijkheid om zo veel mogelijk te zien binnen een relatief korte periode. Ga echter wel uit van minimaal zes maanden om een wereldreis te maken.

Je kent ongetwijfeld de verhalen van mensen die naar AustraliŽ en Nieuw-Zeeland zijn geweest. Maar hoeveel mensen ken je die naar Taiwan of Peru zijn geweest? Neem ze op in je reisschema en ontdek culturen eigenhandig. De wereld is enorm en er is maar weinig tijd om het allemaal te ontdekkenÖ

Kosten wereldreis

De kosten voor een wereldreis zijn natuurlijk hoger dan de kosten voor een reis van drie weken, maar toch zijn er heel veel mensen die met een klein budget toch op wereldreis gaan. Een round-the-world-ticket hoeft niet heel duur te zijn en als je in goedkope hostels slaapt en niet te duur eet kun je in relatief goedkope werelddelen als AziŽ of Zuid-Amerika met vrij weinig geld toe.

Voor een goed overzicht van het benodigde budget en de kosten van een wereldreis lees het artikel kosten wereldreis.

Wereldreis verhalen

Ben je op zoek naar reisverhalen van wereldreizigers? Bekijk dan eens de reisverhalen van deze wereldreis. Uiteraard kun je ook zelf een reisdagboek gaan bijhouden!

Verrerondreizen.com


Heb je zelf goede wereldreis tips of klopt er iets niet? Laat het ons weten!

home | sitemap | disclaimer | over ons | last-minutes | rondreis
Copyright © 2006 - 2024 Travelmonkey. All rights reserved. | Ec2