Zonvakantie

zonvakantie Lekker luieren in de zon. Voor veel Nederlanders is een zonvakantie dé manier om bij te komen van het harde werken. Zon, strand, zee, lekker eten en gezelligheid. Maar ook zonvakanties zijn er in alle soorten en maten. Wil je met de auto, met de bus of met het vliegtuig? Kies je voor all-inclusive of ga je kamperen op de camping?

De populairste zonvakanties gaan naar landen rond de Middellandse Zee, Zuid-Amerika en de Caribbean. Frankrijk, Spanje, Griekenland, Turkije, Brazilië, Dominicaanse Republiek en de Nederlandse Antillen zijn vooral erg geliefd bij zonaanbidders. Tip: kijk op Vakantie Dealz voor goede zonvakantie aanbiedingen.

Het mooie van zo'n vakantie is dat je niet alleen maar op je strandstoel hoeft te blijven liggen. Je kunt er ook heerlijk aan watersport doen: snorkelen, duiken, surfen, waterskiën en nog veel meer!

Last minute zonvakantie

In de zomervakantie zijn last minute zonvakanties erg populair. De meest geliefde strandvakanties gaan naar de warme landen rondom de Middellandse Zee. Daar schijnt altijd de zon en heb je mooie stranden en een blauwe zee!

Een last minute zonvakantie betekent niet op elke website hetzelfde. Bij sommige aanbieders van reizen vertrek je bij een last minute nog dezelfde dag, terwijl je bij een andere de reis boekt met een vertrekdatum van een paar weken later. Wat ook zeker onder een last minute valt is wanneer je met koffer en al naar de luchthaven gaat en daar een per direct een vakantie boekt. Super spannend en vaak stukken voordeliger! Enkele valkuilen waar je op moet letten bij het boeken van dit type reis kunnen zijn dat er bijvoorbeeld van tevoren minder informatie wordt gecommuniceerd waardoor je, bij eventuele klachten, deze achteraf gezien lastig kunt benoemen. Kijk bij het boeken van je last minute vakantie heel goed naar wat er wel en wat er niet bij de prijs is inbegrepen. Check ook goed welke vaccinaties er nodig zijn, misschien ga je naar een gebied waarbij je weken geleden al ingeënt had moeten zijn en dat is niet zo handig. Kijk ook goed in welke periode je de reis wilt boeken.


Heb je zelf goede tips of klopt er iets niet? Laat het ons weten!

home | sitemap | disclaimer | over ons | last-minutes | rondreis
Copyright © 2006 - 2023 Travelmonkey. All rights reserved. | Ec2