Rondreis Colombia

Rondreis Colombia? Reisinformatie voor een Colombia vakantie, Colombia rondreizen of individuele rondreis naar Colombia.

HoofdstadBogotá Vlag van Colombia
LiggingZuid-Amerika
Oppervlakte1.138914 km2
Inwoners45.013.674
TaalSpaans

Colombia, land van schitterende natuur en problematisch bestuur

ColombiaColombia heeft een serieus imagoprobleem. Zelfs de meest fervente reizigers laten het land links liggen uit angst voor criminaliteit of een kidnapping. Maar als je je van tevoren laat informeren over welke gebieden je beter kunt vermijden én je goed op je hoede bent, kun je prachtige reizen maken in Colombia. De hoofdstad Bogotá bijvoorbeeld is nu veiliger dan ooit en vormt het culturele centrum van het land. Een uitstekend Latijns nachtleven en vele kerkjes, café’s en musea maken het een prettige uitvalsbasis voor de rest van je bezoek aan Colombia. Daarbij sla je de schitterende regenwouden en gebergtes natuurlijk niet over. Voor een echt avontuur  ga je naar Ciudad Perdida, oftewel The Lost City. Dit precolumbiaanse dorp ligt diep in de jungle en je hebt minstens drie dagen nodig om er naartoe te hiken.Reisverhalen Colombia

Bekijk reisverhalen Colombia voor vele reisverhalen, reisverslagen en ervaringen van reizigers in Colombia. Zelf een reis weblog bijhouden kan natuurlijk ook. Een eigen reisdagboek is een prima manier om ervaringen te delen tijdens een rondreis in Colombia.


Meer reisinformatie over Colombia

Bekijk de onderstaande links voor meer landeninformatie, tips en ervaringen van Colombia.
Landeninformatie Colombia
Colombia Vakantie Wijzer


home | sitemap | disclaimer | over ons | last-minutes | rondreis
Copyright © 2006 - 2024 Travelmonkey. All rights reserved. | Ec2