Rondreis Engeland

Rondreis Engeland? Reisinformatie voor een Engeland vakantie, Engeland rondreizen of individuele rondreis naar Engeland.

HoofdstadLonden Vlag van Engeland
LiggingWest-Europa
Oppervlakte130.395 km2
Inwoners50.700.000
TaalEngels

Engeland, land van historie en glooiende heuvels

EngelandEngeland heeft vele gezichten. De hoofdstad Londen bijvoorbeeld is een bruisende metropool waar je weken zou kunnen ronddwalen. Of je nu komt voor musea van wereldklasse, de hipste clubs van Europa of simpelweg langs de Theems wilt struinen, Londen is en blijft voor veel mensen de voornaamste reden om Engeland te bezoeken. Maar er valt veel meer te beleven. Buiten Londen kom je in een prachtig, glooiend landschap terecht dat nog altijd het domein is van de boeren. Her en der zie je vervallen kasteeltjes, die getuigen van het rijke culturele verleden van Engeland. Of je nu wandelend, te paard of op de fiets door Engeland trekt: dit is het mekka voor liefhebbers van het buitenleven. Maar in de verte doemen alweer oorden als Manchester en Leeds op,  multiculturele industriesteden die het moderne Engeland symboliseren.Reisverhalen Engeland

Bekijk reisverhalen Engeland voor vele reisverhalen, reisverslagen en ervaringen van reizigers in Engeland. Zelf een reis weblog bijhouden kan natuurlijk ook. Een eigen reisdagboek is een prima manier om ervaringen te delen tijdens een rondreis in Engeland.


Meer reisinformatie over Engeland

Bekijk de onderstaande links voor meer landeninformatie, tips en ervaringen van Engeland.
Landeninformatie Engeland
Weer Engeland
Engeland Vakantie Wijzer


home | sitemap | disclaimer | over ons | last-minutes | rondreis
Copyright © 2006 - 2024 Travelmonkey. All rights reserved. | Ec2